0 Kč

PRÁVĚ SE NACHÁZÍTE: GDPR

Informace ke GDPR 

1. Kdo zpracovává Vaše osobní údaje:

Správce: Bc. Pavlína Pelikánová, sídlo: Salašská 39, 687 06 Velehrad, IČ: 05839793 - jako prodávající - OP Bylinky od Pavlínky

Zpracovatelé:

  • Zásilkovna s.r.o., sídlo: Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha 9, IČ: 28408306 - jako dopravce - VOP Zásilkovny
  • Česká pošta s.p., sídlo: Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1 - jako dopravce - PP Česká pošta
  • Active Holding s.r.o., sídlo: Hřbitovní 459, Ostrožská Nová Ves 687 22, IČ: 29364159 - webhosting domény www.bylinkyodpavlinky.cz - Activenet
  • Jiří Hejda, sídlo: Zlechov 406, 687 10 Zlechov - webdesign, technická podpora - Jiří Hejda
  • Google Analytics - základní analytika webu - Google Analytics

2. Jaké údaje jsou zpracovávány:

Jméno, příjmení, adresa, doručovací adresa, telefon, e-mail, IP adresa, případně poznámka (při vyplnění).

3. Za jakým účelem:

Vaše osobní údaje jsou zpracovány výhradně za účelem realizace kupní smlouvy (vytvoření objednávky, její potvrzení, správa, vyřízení) a správy Vašeho uživatelského účtu.

4. Na jak dlouho:

Zákonná povinnost nám jako prodávajícímu ukládá evidovat účetní doklady (včetně uvedených osobních údajů) po dobu 10 let.

5. Ohledně Vašich osobních údajů máte právo na:

potvrzení o zpracování Vašich osobních údajů; opravu Vašich osobních údajů; výmaz Vašich osobních údajů; omezené zpracování; přenos Vašich osobních údajů; vznesení námitky proti zpracování Vašich osobních údajů; podání stížnosti k Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Děkujeme, že jste našimi zákazníky a přejeme Vám vše dobré.

Bc. Pavlína Pelikánová

Bylinky od Pavlínky

 

Copyright © 2018 Bylinky u Pavlínky | Webdesign: Jiří Hejda | admin

Spřátelené weby:
E-shop Minibutiček | E-shop Dnes na ryby | Rizikové kácení stromů | Activenet | GTK Tupesy | Advertising-media | Kabát revival | Vinařství Tománek | Chovná stanice kokršpanělů Pipikel |